Romhány község honlapja

Romhány a magasbólTájékoztatom Önöket, hogy Romhány Község Önkormányzata 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet előírásainak megfelelően elkészítette a Romhány Község Településképi Arculati kézikönyvét.
 
 
A munka jelenleg az elfogadás előtt, az egyeztetés fázisában van, melynek során a 3/2017. (V.12.) önkormányzati rendelettel megállapított partnerségi egyeztetés szabályai szerint a PARTNEREK -  érintett lakosság, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetek és vallási közösségek - a készülő dokumentumokkal kapcsolatban
a lakossági fórumon szóban,
illetve a lakossági fórumtól számított 8 napon belül írásos javaslatokat, észrevételeket tehetnek, véleményt nyilváníthatnak.
 
A véleményezés módja: A Polgármesteri Hivatalban átvehető, vagy Romhány község honlapjáról (www.romhány.hu) letölthető partneri adatlap kitöltésével. 
Az írásos véleményeiket, javaslataikat és észrevételeiket legkésőbb 2017. június 02-ig juttathatják el az Önkormányzat címére: 2654 Romhány, Kossuth út 63., vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
 
A név és cím nélkül beérkezett javaslatokat, véleményeket nem áll módunkban figyelembe venni!
 
A fenti témával kapcsolatosan
 
LAKOSSÁGI FÓRUMOT TARTUNK
 
2017. november27-én (hétfőn) 16.00 órakor
 
a ROMHÁNYI MŰVELŐDÉSI OTTHONBAN
 
 
Tisztelettel felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a fórum kizárólag a fenti témával kapcsolatos kérdésköröket érinti.