Romhány község honlapja

honlap 1 hezKEOP-5.7.0/15-2015-0212

Tisztelt Lakosság!

Romhány Község Önkormányzata támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében belül, „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” tárgyú pályázati konstrukció keretében.

A pályázat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes államtitkárság felé került benyújtásra 2015. augusztus 27. napján. A Minisztérium 2015. október 9. napján kelt támogató levélben foglaltak alapján, 61 332 100 Ft vissza nem térítendő támogatás megítélésről döntött.

A projekt keretében a Művelődési Otthon és Idősek gondozó háza épületének energetikai korszerűsítése valósul meg a pályázati felhívásban foglaltaknak megfelelően. A támogatási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok előkészítése folyamatban van. A projekt megvalósítása 2015. év végéig megtörténik. Az idősek gondozó házának nyitva tartását, működését várhatóan nem befolyásolják az építési munkák. A művelődési házban megrendezésre kerülő programok egyeztetésre kerülnek, az esetleges változásokról a Tisztelt Lakosságot tájékoztatni fogjuk.

Vezér Attila polgármester

Romhány, 2015. október 19.